Το ARAW είναι οικοσύστημα με αποκεντρωμένες πληρωμές

araw.jpg

Araw είναι ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα πληρωμής, με βάση Ethereum Blockchain, η οποία επιδιώκει να βελτιώσει την blockchain εφαρμογή στην καθημερινή ζωή σε όλο τον κόσμο. Η ARAW είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και της βιομηχανίας πληρωμών. να παρέχει τις λύσεις τελικό προϊόν για την κάρτα e-Commerce, Cryptocurrency Touch & Pay, την ηλεκτρονική cryptocurrency πληρωμών και ολοκληρωμένο σύστημα ανταμοιβής στην Ethereum Blockchain συμβολική araw βάση. Ο στόχος του συμβολαίου ARAW είναι να είναι μέρος των καθημερινών ηλεκτρονικών αγορών.

Η πλατφόρμα Araw εξαλείφει θεμελιώδη ζητήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την οικονομία κρυπτοσυχνότητας. Το ARAW Token λειτουργεί ως κάτι περισσότερο από ένα απλό δώρο - καθώς χρησιμοποιείται και ανταλλάσσεται για όλα τα μέλη του οικοσυστήματος ARAW. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες ARAW μπορούν να αλλάξουν τα μάρκες τους σε νόμισμα fiat χρησιμοποιώντας το κυψελοειδές πορτοφόλι ARAW και να επιστρέψουν τα μετρητά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Το ARAW Token θα επιτρέψει επίσης στους τακτικούς πελάτες να συμμετάσχουν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο της κρυπτοεγέρσεως - προσφέροντας οφέλη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Οι κύριοι παράγοντες είναι η ευκολία αποδοχής για τους πελάτες, επειδή το σύστημα ανταμοιβής είναι κοινό.

Το ARAW Token είναι ένα συμβολικό με βάση το βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για την παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Το ARAW Token χρησιμεύει ως ολοκληρωμένο δώρο καθώς και ως τρόπο πληρωμής για καταστήματα σε απευθείας σύνδεση και λιανικής πώλησης.
Η πλατφόρμα Araw προσφέρει πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που περιγράφονται παραπάνω καθώς και τη δυνατότητα να είναι η πρακτική καρδιά του ηλεκτρονικού εμπορίου και ο συνδυασμός κρυπτογράφησης. Επιδιώκει να ανταμείψει τα ψώνια με κρυπτογράφηση, εκθέτοντας τους απλούς ανθρώπους στο συμβολικό σήμα ARAW. Araw κύριος στόχος είναι η παροχή εύκολης πρόσβασης στην ιδιοκτησία cryptocurrency αναδυόμενες με την πιθανή αύξηση της αξίας - χωρίς να ασχολούνται με την υποκείμενη πολυπλοκότητα που κάνει cryptocurrency ελκυστική.

Σύστημα δώρων Ολοκληρωμένο προσπαθεί να αλλάξει την υποταγή υποεκμετάλλευη βιομηχανίας, συνδυάζοντας το πιθανό βραβείο του συνόλου των αγορών λιανικής μαζί ανεξάρτητα από το προϊόν - εστιάζοντας σε μεμονωμένες cryptocurrency την πρόσβαση στην αγορά, καθώς και μια μορφή επένδυσης. Με τις τεχνικές μας προσφορές, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε μεμονωμένους πωλητές και εταιρικούς προμηθευτές. Τα ARAW Tokens μπορούν να υιοθετηθούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία - αυτό το παγκόσμιο δυναμικό αποκέντρωσης αντιπροσωπεύει μια σχεδόν απεριόριστη αύξηση συμβόλων. Αυτή η υιοθέτηση θα είναι ομαλή διότι προσπαθούμε να διεισδύσουμε σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και σε τακτικά καταστήματα λιανικής, χωρίς να εισάγουμε αλλαγές προσαρμοσμένες από την οπτική γωνία του χρήστη.

Η κάρτα Araw Touch & Pay είναι η μόνη λύση για όλα τα προγράμματα δώρων που μπορεί να ενδιαφέρουν τους αγοραστές - το πρώτο στο είδος τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να λαμβάνουν ARAW μάρκες με τις καθημερινές αγορές τους, καθώς και να πληρώνουν με χρήση του AREND token που συσσωρεύεται. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο μέσος πελάτης μπορεί εύκολα να εγκρίνει τη χρήση της κάρτας, λόγω της ομοιότητάς του με την υπάρχουσα τεχνολογία - αλλά τώρα την εξουσία με araw κουπόνι που αποθηκεύει εγγενή αξία και δεν λήγουν ποτέ. Αυτή η προσφορά επιτρέπει συμβολική araw να έχει η χρήση της καθημερινής πρακτικής cryptocurrency έχει παλέψει για να ανταποκριθεί ως συμβολική αξία που έχει ήδη αποσυνδεθεί από τη συμφραζόμενα χρήση μέχρι τώρα.

Η υιοθέτηση των χρηστών Blockchain και η πλατφόρμα πλατφόρμας Araw
Ο Araw στοχεύει να στοχεύσει πολλαπλά κανάλια για να βελτιώσει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain.

Ο ΑΡΑΒΟΣ ΤΟΚΑΝ

Ένας από τους κύριους στόχους της πλατφόρμας Araw είναι να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιβράβευσης και λύσεις μάρκετινγκ για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, με στόχο την αύξηση του αποτυπώματος των πελατών, την οικοδόμηση ουσιαστικών σχέσεων με αυτές και, ως εκ τούτου, την αύξηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Παρουσιάζουμε το ARAW Token ως λύση για να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό του προγράμματος επιβραβεύσεων και έτσι να αυξήσετε την αξία για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το σύστημα πίστης.

Το οικοσύστημα Token ARAW



ICO
  • Αρχική προσφορά νομισμάτων
  • Δελτίο: ARAW
  • Τύπος σήματος: ERC20
  • Τιμολόγιο ICO: 1 ARAW = 0,01 δολάρια
  • Συνολικό διακριτικό: 5.000.000.000
  • Διαθέσιμο για πώληση συμβόλων: 3.500.000.000 (70%)
  • Λευκή λίστα: ΝΑΙ (15 Μαΐου - 30 Ιουνίου)
  • Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC): ΝΑΙ
  • Ημερομηνία έναρξης πώλησης: 1 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • Γενική ημερομηνία έναρξης πωλήσεων: TBD
  • Μαλακό καπάκι: 5.000.000 δολάρια
  • Σκληρό καπάκι: 25.000.000 δολάρια
  • Αποδοχή: ETH
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για προ-πωλήσεις: tokensale@arawtoken.io Πωλήσεις
  • Προ-Πωλήσεις
  • Token: 1 ΙΟΥΛΙΟΥ - 30 ΑΥΓ
  • Δημόσια Πώληση
  • Αύγουστος 1, 2018

Χάρτης πορείας

araw 8.PNG


Περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: https://arawtoken.io/







Τηλεγράφημα: https: //t.me/ArawTokenOfficial

Συντάκτης (x xurtjati)


ETH μου : 0x1E0141D7fa5C340d404A73aAFBBcf5d74CE06564

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Сетевые модули - интеллектуальный контракт на создание платформы, которая позволяет владельцам оборудования (поставщикам услуг)

Игры и спортивная индустрия

BOUTSPRO Utilizing Blockchain Technology In Karate Promotion